Жестоко у рововима „Егзита“ – стиже и руска „Aркона“

Стигла су нова, жестока појачања за „Експлозив“ бину! Поред већ објављених имена, међу којима су „Анџелик апстартс“, „Блек далија мердер“, „Дисчарџ“, „Дистракшн“ и многи други, на „најексплозивнијој“ бини фестивала, у четвртак, 6. јула, наћи ће се џинови паган метал сцене – „Аркона“!

Тај руски бенд је миљеник и домаће и светске публике, а заједно са љубитељима фестивала „Егзит“ прославиће 15 година постојања ексклузивним концертом на „Експлозив“ бини, коју они сами називају својом другом кућом.

Харизматична Маша и бенд још једном ће призвати духове предака и старословенског наслеђа међу древним зидинама Петроварадинске тврђаве!

„Аркона“ (Arcona) неће бити једина посластица првог дана за љубитеље тврђег звука, јер право из Мексика стиже сензационални „Тел Барио“ (Thell Barrio)! Њихов микс метала, хардкора, репа и латино звука резултирао је јединственим звуком, коме су они сами дали име „латинкор“ и који је брзо нашао своје поклонике.

Истог дана бину ће окупирати и алтметал Ирци „Вордс дет бурн“ (Words That Burn), који ће својом мелодичном и тврдом музиком изазвати упале мишића посетилаца бине, а исти ефекат имаће и енергични хрватски грув металци „Колд снеп“ (Cold Snap).

Београдски „Војд ин“ (Void Inn) донеће своје мрачне и опскурне текстове, комбиноване са „хеви дум“ звуком, а још један домаћи бенд, модерни метал кор састав „Сиквенс“ (Sequence), заокружиће сјајну поставу за четвртак.

Међу новим таласом најављених имена налази се и „Хаос“, најстарији активни панк-рок бенд из Румуније, који се не боји да у текстове убаци своје политичке поруке и ставове и који ће заузети сцену у суботу, 8. јула.

Следећег дана дет метал мексички састав „Армада“ (Armada) и домаћи млади треш металци „Детонејшн“ (Deathonation) донеће свој звук на Тврђаву, а тог дана сценом ће завладати и ветерани брутал дет метал звука код нас – „Сакрементал блад“ (Sacramental Blood).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара