„Фрајле“ снимиле спот за песму „Љубав на дар“

Група „Фрајле“ пуном паром наставља са радом, па је ових дана у Загребу снимила видео-спот за песму „Љубав на дар“, у режији Филипа Филковића.

Љубав на дар је романтична балада којом „Фрајле“ најављују нови студијски албум истог имена, чије је објављивање најављено за 27. април, саопштила је кућа „Лемпшејд медија“.

На албуму ће се наћи 11 нових песама и три обраде, а у раду на албуму учествовали су Никша Братош, Војислав Аралица, Анте Гело, Алка Вуица, „Вана“, Лео, Филип Гјуд, Драган Брнас и Федор Боић.

„Фрајле“ иза себе имају неколико хваљених издања – Наш први албум са путовања, А страна љубави, Б страна љубави, Мени требаш ти, и бројне распродате наступе по целој регији.

Добиле су низ награда: МТВ Плеј, „Оскар популарности“, „Руњићевог галеба“, „Златну бубамару“, награду „Гуд филинг“, Хелоу награду за хуманост, и низ других признања која су им доделили публика, медији, колеге и критичари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи