Дрејк, Рик Рос и „Дипеш мод“ доминирају на топ-листама

Репер Дрејк је албумом "More Life" заузео прво место топ-листе „Билборд 200“, док се хип-хоп извођач Рик Рос са албумом "Rather You Than Me" нашао на трећем, а састав „Дипеш мод“ са албумом "Spirit" на петом месту те листе.

Дрејк, Рик Рос и „Дипеш мод“ доминирају на топ-листама Дрејк, Рик Рос и „Дипеш мод“ доминирају на топ-листама

Студијско издање албума More Life, објављено 18. марта, сакупило је 505.000 стримова у првој недељи објављивања, преноси агенција Нилсен мјузик.

То је највећи успех неког албума током прве недеље од, такође, Дрејковог издања Views – у мају прошле године је тај албум сакупио 1,4 милиона стримова за само седам дана.

Дрејк је седми пут заузео прву позицију те листе и тиме се изједначио са Еминемом и Кањеом Вестом. Испред њих је само репер Џеј-Зи, који се на првом месту нашао 13 пута.

Ед Ширан је пао на другу позицију, након две недеље током којих је успео да се одржи на првом месту.

Рик Рос је албумом Rather You Than Me заузео трећу позицију са 106.000 стримова. Следи званична музика филма Лепотица и звер, која се нашла на четвртом месту са 99.000 стримова.

Састав „Дипеш мод“ трећи пут је међу првих 10 позиција Билбордове листе „200“. Нови албум Spirit заузима пето место са 64.000 стримова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво