„Репетитор“ 25. марта у Новом Саду

Београдски панк-рок-стонер трио „Репетитор“ се, након одличне прошле године током које је одсвирао око 50 концерата у више од 15 земаља, спрема за нову европску турнеју која почиње 25. марта концертом у новосадском клубу "The Quarter".

Прошло је скоро годину и по дана од њиховог последњег сусрета са новосадском публиком па бенд једва чека овај концерт.

„Откад постојимо, публика у Новом Саду је уз нас и обожавамо да свирамо ту, а сад још имамо да представимо и нови албум. Обратите пажњу на млади трио који наступа пре нас, 'Клотљуди' су нов бенд, још увек без издања, који смо недавно гледали уживо и звали их да свирају са нама. Помоћи ће нам да ољуштимо боју са плафона следеће суботе“, истиче Борис Властелица из „Репетитора“ пред концерт у Новом Саду.

Улазнице по промотивној цени од 500 динара су већ распродате. Од данас је цена у претпродаји 700 динара и могу се купити на продајним местима „Гигстикса“.

Предстојећа турнеја засад обухвата 23 концерта у девет земаља. Осим Новог Сада и Београда, на списку су Амстердам, Ротердам, Хамбург, Минхен, Беч, Берлин, Будимпешта, Сегедин, Бремен, Оберхаузен, Марибор, Краков, Шкофја Лока, Леиден, Забок, Орфи, Ораховица, Шафхаузен, Крагујевац, Хум на Сутли и Загреб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво