Објављене номинације за награду фестивала „Ајхарт рејдио“

Ченс Репер и састав „Чејнсмокерс“ су међу седам номинованих извођача који се боре за титулу Најбољег новог уметника музичког фестивала „Ајхарт рејдио“.

Годишња додела награда одржава се 5. марта, а наступају звезде попут Кејти Пери, Еда Ширана, Бруна Марса, Шона Мендеза и Биг Шона. Домаћин церемоније је радијски водитељ Рајан Сикрест.

Седам нових уметника из категорија Нови рок/Алтернативни рок, Кантри, Хип-хоп, Латино, Р'н'Б, Регионална мексичка музика и Поп музика боре се за једну главну награду, тј. титулу најбољег новог уметника.

Осим Ченса Репера и „Чејнсмокерса“, остали номиновани извођачи су бенд „Страмбелас“, кантри певачица Келсеа Балерини, састав ЦНСО, као и извођачи Џош Фавела и Брајсон Тилер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво