Ларс Улрих: Не инспиришу ме нови бендови

Бубњар састава „Металика“ открио је да га ниједан нови бенд не инспирише као легендарни састави, попут „Ганса“, „Нирване“ или бенда „Оејзис“. Улрих тврди да је несрећан због чињенице да нема више модерних група које би имале утицај на њега.

У интервјуу за Нојзи (Noisey), бубњар „Металике“ је истакао да је пре десет или 30 година било другачије.

„На пример, 'Ганси'. О боже, ко су ови 'Нирвана' ликови, или 'Оејзис'. Слушао си о њима, желео си да их упознаш. А сада, нема бендова који имају утицаја на мене. Последњи пут када сам помислио 'Ово ме заиста инспирише', било је када сам чуо бенд 'The Sword' из Остина у Тексасу. Рок који ме је подсетио на неку врсту модерног 'Блек сабата'. Они су се појавили пре седам или осам година и једноставно сам морао да поведем те момке на турнеју“, наводи Улрих.

Увек без длаке на језику, рокер је наставио: „Постоји норвешки бенд 'Квелертак'. Таквих бендова има врло мало у данашње време. Ово није црно-бела изјава. Знам тренутно више о филму него о музици, јер га више пратим. То не значи да ако нешто сјајно наиђе и обори ме с ногу, нећу похвалити. Само их има све мање и мање“, закључује популарни бубњар.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво