Први концерт Маје Сар у Србији

Регионално позната кантауторка Маја Сар у склопу своје турнеје "Live in Theatre" први пут ће одржати концерт у Београду 22. фебруара, у београдском Позоришту на Теразијама.

Наступ у престоници Србије уследиће након успешних и распродатих гала концерата у Бањалуци, Сарајеву, Мостару, Тузли и Зеници.

„Узбуђење је велико, јер ће то бити мој први концерт у Београду и Србији. Као и до сада, мој тим и ја вредно радимо на припремама и осмишљавању детаља за овај наступ. Након успешне турнеје 'Live in Theatre' коју смо имали у позориштима БиХ, Београд је први на листи градова у регији где ћемо се мој десеточлани бенд и ја представити, и тиме започети регионалну турнеју. Радујем се сусрету с публиком, поготово у чаробном амбијенту Позоришта на Теразијама, које само по себи већ има предзнак култног места“, каже Маја Сар (Маya Sar).

Публика која прати домаћу поп сцену одлично познаје досадашњи рад ове певачице и композиторке која их је освојила још 2010. године првим синглом Неспретно.

Маја Сар је иницијатор регионалне хуманитарне акције за борбу против рака грлића материце „Мој је живот моја песма“ и аутор истоимене песме, коју је отпевала са Александром Радовић, Нином Бадрић и Каролином Гочевом.

Евровизијски хит Кораке ти знам Маја Сар је написала и отпевала 2012. године, а данас је то једна од најизвођенијих нумера у свим нашим музичким такмичењима. Њен први самостални албум под називом Криве ријечи објављен је 2013. године и постигао је изузетан успех у свим земљама бивше Југославије.

Улазнице за концерт Маје Сар у Београду су у продаји на благајни Позоришта на Теразијама, „Вин вин" продавницама и онлине на www.ddtickets.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво