„Ништа али логопеди“ вечерас са Врањковићем у ДОБ-у

Музичар Никола Врањковић одржаће вечерас први традиционални предновогодишњи концерт у великој дворани Дома омладине Београда, где ће му специјални гост бити алтернативни бенд „Ништа али логопеди“.

Други предновогодишњи концерт Врањковић ће одржати 29. децембра, а гост ће бити састав „Мрави“, најавила је концертна агенција „Лонг плеј“.

Врањковић ће концертима, који ће више од три сата, најавити нови, двоструки албум који би требало да се појави на пролеће.

„Враћам се у велику дворану ДОБ-а, јер се у њој најбоље осећамо моја публика и ја. Свираћемо песме које сам правио у 'Блок ауту', са За овде или за понети и Времеплова, као и неколико нових песама са предстојећег албума које већ свирамо уживо пар година уназад... Све што може да стане у три и по сата. А два концерта неће бити сто посто иста“, најављује Врањковић.

Еклектични шабачки алтернативци „Ништа али логопеди“ престали су са радом после два запажена албума Ад хок клића (1994) и Васпостављање (1998), али су се после 18 година недавно поново окупили свирком у матичном граду.

„Информација да се легендарна 'АББА' поново окупља приморала је и 'Логопеде' да преиспитају одлуку да више никада не засвирају. Након релативно успешног ангажмана на једној приватној рођенданској забави, на наговор старог пријатеља бенда, Николе Врањковића, обреће се после 18 година и пред београдском публиком“, откривају чланови бенда.

Београдски „Мрави“ прочули су се обећавајућим деби албумом На трави (1998), али је уследио распад бенда и дуго се чекало на синглове Млад човек (2011) и Оковани (2012).

„Мравља бригада је поново на окупу, вредно радимо у студију 'Дестилерија' на новом албуму, а пар нових песама ћемо радо одсвирати 29. децембра као гости Николе Врањковића у Дому омладине. Драго нам је што нас је Ниџа почаствовао позивајући нас у госте, биће нам енормно задовољство да мало прашимо пред његовом верном публиком“, кажу „Мрави“.

У Врањковићевом бенду наступиће бубњар Владан Божиловић, басиста Иван Михаиловић, гитаристи Данило Икодиновски, Милан Вучковић и Иван Зорановић, који свира и клавијатуре.

Улазница купљена раније кошта 900 динара, а на дан концерта 1.200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара