„Забрањено пушење“ 2. јануара у ДОБ-у

Босански рокенрол састав „Забрањено пушење“ одржаће концерт 2. јануара у Дому омладине Београда.

„Забрањено пушење“ 2. јануара у ДОБ-у „Забрањено пушење“ 2. јануара у ДОБ-у

Сејо Сексон и другови увелико се спремају да 2. јануара допринесу свечаној атмосфери вишечасовним концертом у Дому омладине.

Током музичке свечаности, како најављују из ДОБ-а, обновиће се сећања на све што је било лепо и добро, на све што је било весело и сјајно, уз доста одговарајуће сатире – дакле, певаће се онако како је било.

„Забрањено пушење“ настало је 1980. године као бенд састављен од клинаца који су заједно ишли у сарајевску Другу гимназију и делили исту улицу, данас легендарну „Фуада Миџића“ у кварту Кошево.

Сачињавали су је тадашњи средњошколци и пријатељи из улице: Ненад Јанковић (Др Карајлић, клавијатуре), Давор Сучић (Сејо Сексон, гитара), Зенит Џозић (Фу-До, бубњеви), Младен Митић (Муња, бас гитара), Дражен Јанковић (Сеид Литл Карајлић, клавијатуре), Огњен Гајић (саксофон, флаута), Мустафа Ченгић (Муче, соло гитара) и Зоран Деган (Пока, синтисајзер), а ту је био и Елвис Ј. Куртовић као „резервни играч“.

Ограничена количина улазница за концерт у ДОБ-у по специјалној претпродајној цени од 1.000 динара је у продаји преко „Евентим“ мреже.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво