Лук Блeк представио спот за ремикс песме "Demons"

Након успешне кинеске турнеје, сарадње на Вензином синглу "Seek & Hide" и неколицине наступа у Италији, Лук Блeк је данас представио видео-спот за "Demons" – ремикс Лила Татyа у којем гостује Зоја Би.

Песма Demons је савремени поп хит у коме Лук Блeк комбинује заразну мелодију, трибалне перкусије, оријенталне утицаје и моћни, емотивни вокал.

Поред комбинације различитих жанрова (Dancehall, Dembow, Riddim, Tribal) карактеристичне за Лила Татyа, на ремиксу се чује и вокал певачице групе „Лира Вега“ – Зоје Боровчанин.

Видео-спот потписује Василије Вујовић (VASSO), млади фотограф из Суботице који такође стоји иза спотова за D-Generation и Demons.

Лил Татy је београдски продуцент и ди-џеј наклоњен различитим жанровима – спаја ритам и блуз и УК даб једнако лако као и техно са репом „старе школе“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво