Преслушајте "Starboy", албум на којем Лана, Кендрик и Фјучер помажу The Weeknd-у

Након веома успешног албума "Beauty Behind the Madness", канадски аутор познат као The Weeknd враћа се на врх светских топ-листа захваљујући новом студијском издању "Starboy". Овде можете чути све песме које су се нашле на трећем албуму све популарнијег Канађанина.

Преслушајте "Starboy", албум на којем Лана, Кендрик и Фјучер помажу The Weeknd-у Преслушајте "Starboy", албум на којем Лана, Кендрик и Фјучер помажу The Weeknd-у

Од када се готово анонимно појавио на музичкој сцени 2011. године са микстејповима House of Balloons, Thursday и Echoes of Silence Абел Тесфаjе, под псеудонимом The Weeknd, не престаје да одушевљава публику.

Првим студијским албумом Kiss Land (2013) и другим, далеко познатијим Beauty Behind the Madness, освојио је читаву планету и по свему судећи не планира да стане.

Само годину дана након претходног, стиже трећи студијски албум назван Starboy. Листе широм света освојио је и пре него што је објављен.

Крајем септембра изашао је први, насловни сингл Starboy који је за само четири дана постигао број од невероватних 17 милиона стримова и тиме оборио стари рекорд.

Након њега стиже сингл False Alarm са спотом који је сам по себи посебно уметничко дело што доказује безмало 50 милиона прегледа на Јутјубовом каналу Vevo за нешто више од месец дана.

Уочи објаве албума The Weeknd избацује још две песме I Feel It Coming, која је још једна сарадња са легендарним француским дуом „Дафт панк“, и Party Monster где гостује Лана дел Реј као пратећи вокал. Албум садржи још 14 песама (укупно 18!) у којима се, осим Лане, могу чути и Фјучер и Кендрик Ламар.

Starboy је на одличном путу да постане најутицајнији албум 2016. године. За само 12 сати попео се на прво место на онлајн стриминг сервисима у више од 100 земаља света.

Трећи студијски албум све популарнијег канадског уметника дигитално је доступан у Србији преко музичких сервиса Гугл плеј и Дизер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара