„Од када тебе волим" нови сингл Дивне Љубојевић

Интерпретаторка духовне музике Дивна Љубојевић направила је занимљив искорак у својој каријери, објавивши нови сингл „Од када тебе волим“, обраду чувеног хита „Бајаге и Инструктора“.

Наша најцењенија певачица духовне музике нагласила је да је реч о познатој песми.

„Та песма већ 28 година не клоне ни квалитетом музике ни квалитетом текста, она је евергрин! Она је новим приступом аранжману, који је радио Воја Аралица, добила неки ванжанровски квалитет, препознатљив и у свету. Јако сам срећна због те сарадње“, каже Љубојевићева.

Од када тебе волим Дивна је први пут извела уживо прошле јесени на концерту „Са женске стране јастука – Даме певају Бајагу“, у београдском „Звездара театру“.

Песму је потом, заједно са њеним аутором Момчилом Бајагићем за гитаром, Дивна извела уживо у емисији Вече са Иваном Ивановићем.

Песма се појавила и у документарном филму о Црвеној звезди, а Дивнина извођења Од када тебе волим укупно су на Јутјубу премашила милион прегледа.

„Ни размишљала нисам о животу тога наступа на Јутјубу него о адекватности песме концерту, емисији и филму! Баш сам се изненадила, пријатно“, каже Дивна.

Са групом пријатеља, Дивна је 1991. године у Београду основала хор и студио за духовну музику „Мелоди“.

Од тада је са својим ансамблом одржала бројне солистичке концерте и наступала на реномираним фестивалима широм планете, објавивши 25 музичких издања у Србији и иностранству.

Дивна данас у свету ужива статус једног од највећих мисионара српске, византијске и православне културне баштине, и врхунског интерпретатора.

Дивна и хор Мелоди ће одржати концерте 23. децембра у Дому војске у Панчеву и 24. децембра у Културном центру "Јагодина".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво