Врели ритам Кубе стиже у Београд!

Шесту годину заредом, Фестивал кубанске музике и плеса „Хавана у Београду“ доводи највећа имена кубанске музичке и плесне сцене. Током четири фестивалска дана, од 10. до 13. новембра, српска престоница осетиће дух Кубе кроз концерте, шоу-наступе, плесне радионице, журке.

Врели ритам Кубе стиже у Београд! Врели ритам Кубе стиже у Београд!

Овогодишње издање фестивала "Havana en Belgrado", који се одржава у Студентском културном центру, ДКЦ „Мајдан“ и Центару урбане културе, имаће два велика концерта. Долази најбољи кубански румба бенд на свету "Yoruba Andabo".

Њихови наступи уживо су неприкосновени, шоу који се и гледа и слуша, врхунски музичари и плесачи у традиционалним костимима - прави дух Кубе на сцени.

Другог дана фестивала наступиће светски познати бенд који постоји више од педесет година и који је изнедрио највећа имена кубанске музичке сцене - "Elito Reve y Su Charangon".

Седамнаест врхунских музичара, који уживо звуче савршено, доносе врелу енергију у главни град Србије.

Током четири дана фестивала, биће организоване журке на којима ће музику пуштати ди-џеј Хавијер, ди-џеј Ел Гато Воладор, ди-џеј Лео Д'Куба.

Већ годинама је „Хавана у Београду“ фестивал који организује тим светских шампиона у салси "Havana Belgrado", по квалитету и енергији један од најбољих у Европи. О томе сведочи велики број посетилаца из Француске, Енглеске, Пољске, Бугарске, Немачке, Италије, Грчке, Хрватске, Црне Горе.

Не само да се кубанска музика и култура представе Београду, већ се и град у најбољем светлу представи свима који дођу и проведу четири незаборавна дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво