Почиње друга сезона концерата за бебе

Под слоганом „Музика је језик којим говори цео свет“ 1. октобра у Коларчевој задужбини почиње друга сезона концерата за бебе Уметничког удружења "Artysh: Lab".

Смењиваће се различите концепције програма, тематски опредељене, са идејом да се кроз музику ослика и повеже цео свет, најавила је Коларчева задужбина.

Композиције у аранжманима за виолину, клавир и хармонику изводиће Марко Лукић (хармоника), Наташа Кузманоски (клавир), Бојана Дадић (виолина), Мина Младеновић (виолина) и Неда Алексић (клавир). 

У току прве сезоне концерата за бебе и децу до три године "Baby Artysh" 2015/ 2016. одржано је близу 90 концерата које је посетило више од 2.000 малишана са својим родитељима.

Програм су изводили дипломирани музичари и деци представили класичну музику и популарне дечје мелодије у аранжманима за виолину, клавир, контрабас, саксофон, кларинет и флауту.

Концерти су одржани у сарадњи са Коларчевом задужбином, Културним центром Београда, Центром за корективну гимнастику, Центром за негу и заштиту одојчади, деце и омладине, Специјалним вртићем „Венчић“ за децу вишеструко ометену у развоју.

Уприличена су и гостовања на фестивалу „Артз“ у Тузли (БиХ), Данима оргуља у Београду, Данима културе у Чачку и на „Нушићијади“ у Ивањици. Цена карте за концерте је 500 динара за дете у пратњи једног одраслог.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво