"Brand New Heavies" отвара фестивал „Мјузиколоџи“

Џез, фанк и соул британска група "The Brand New Heavies" наступиће 5. и 6 октобра у „Битеф арт кафеу“ на отварању музичког фестивала „Мјузиколоџи“, који траје до маја 2017. године.

Реч је о другом издању фестивала који има за циљ да окупи највеће звезде џеза, соула, фанка и блуза у Београду.

Директор фестивала Миша Рељић истиче да је жеља организатора да на фестивал доведу извођаче на које је публика „Мјузиколоџиja“ претходне две године највише реаговала.

„Поново нам долазе 'The Brand New Heavies' и Грегори Портер. Ове године смо више него икада ослушкивали и питали публику кога би желели да чују, на сад већ свом фестивалу, јер се заједно боримо за опстанак квалитетне музике. Уз њихову помоћ и предлоге, стигли смо до имена попут Хосеа Џејмса, Мишела Дегончела и Хинди Захрe, који ће први пут наступити у Србији“, каже Миша Рељић. Фестивал „Мјузиколоџи" траје до маја 2017. године.

Само две недеље после отварања у „Битеф арт кафеу“, 25. и 26. октобра на истом месту наступа најцењенија фадо певачица данашњице, Кристина Бранко.

Следећег месеца, 13. и 14. новембра, у Беград долази Хосе Џејмс док ће први „Мјузиколоџи“ концерт у 2017. години припасти Хинди Захри. Пролећни део фестивала обележиће Грегори Портер 20. и 21. априла на сцени „Битеф арт кафеа“. За крај фестивала, 26. априла, заказан је наступ Мишела Дегечела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара