„Постмодерн џубокс“ Скота Бредлија у Центру „Сава“

Након распродате овогодишње турнеје, Скот Бредлијев „Постмодерн џубокс“, са својим препознатљивим „винтиџ“ начином извођења поп и рок песама, враћа се у Европу 2017, а београдски концерт је заказан за 30. март у Центру „Сава“.

„Постмодерн џубокс“ Скота Бредлија у Центру „Сава“ „Постмодерн џубокс“ Скота Бредлија у Центру „Сава“

Најава турнеје стиже после недавно распродатих концерата у 75 градова Европе, предстојеће турнеје у 16 градова Аустралије и Новог Зеланда, као и турнеје у 45 градова Северне Америке, а 7. октобра Бредли ће свој пројекат представити у „Рejдио сити мјузик холу“ у Њујорку.

„Џубокс“, стално растући колектив извођача којих тренутно има више од 70, у протеклих пар година имао је више од 500 милиона прегледа на Јутјубу, као и два милиона пратилаца, наступао је у емисији Good Morning America, био у врху Ајтјунса и Билборд топ-листа и имао више од 100 концерата у препуним дворанама широм света. Како су поједини критичари приметили, „Џубокс“ је остварио тај успех „изводећи 40 највећих хитова на начин на који би се изводили у старијим ерама популарне музике“.

Бредли је тако изменио аранжман рок хита Creep групе „Рејдиохед“ и претворио га у лагану баладу која је имала више од 19,5 милиона прегледа и проглашена је једном од девет најбољих виралних обрада у 2015. од стране магазина Пипл. „Бредлијева група је позната по томе што обрађује модерне хит песме у ретро стилу и претвара их у виралне успехе“, написао је Entertainment Weekly.

Група објављује нови спот сваке седмице, који снимају у Бредлијевој дневној соби.

„Поставио сам први видео 2009. Био сам сиромашан и живео сам у Квинсу. Неколико година касније, скупили смо два милиона пратилаца, распродали наступе широм четири континента и постали прави пример невероватне групе извођача“, oткрива Бредли и додаје да се поноси што је саставио најбољу комбинацију способности и личности и створио „невероватно искуство за oбожаваоце“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво