Аделин албум „25“ постигао нови успех

Само десет месеци након што је британска певачка сензација Адел објавила свој трећи албум, продајом од 10 милиона примерака у САД популарно студијско издање „25“ је званично достигло дијамантски статус.

Хваљени албум објављен је 20. новембра прошле године, а на њему су се нашле нумере попут Hello, Send My Love (То Your New Lover) и When We Were Young.

Најавна песма са албума, Hello, већ је седам пута достигла платинасти статус, односно, продата је у седам милиона примерака.

Али низ успеха није стао са албумом 25. Аделин деби албум 19 је истог дана добио трећи платинасти сертификат, а албум 21, са три хита која су била на првим позицијама светских топ-листа, већ четрнаести пут је достигао платинасти статус.

До данашњег дана, 25 је био на врху десет недеља заредом, а неће бити изненађујуће уколико албум однесе неколико номинација за награду Греми, које ће засигурно допринети продаји.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво