Бијонсе и Џастин Бибер имају највише номинација за европске МТВ награде

МТВ је објавио номинације за овогодишњу доделу европских музичких награда, која ће се одржати у Ротердаму у недељу, 6. новембра. Спискове предводе Бијонсе и Џастин Бибер који ће се надметати у чак пет категорија.

У стопу их прате Адел, „Колдплеј“, Лукас Грејем и Шон Мендез са по четири номинације.

Шансу да освоје по три МТВ ЕМА награде имају Ријана и Дрејк, који се заједно такмиче у категорији Најбоља песма са хит синглом Work.

Поред њих, за титулу власника Најбоље песме такмичиће се још и Адел са песмом Hello, Џастин Бибер са електро-поп синглом Sorry, Лукас Грејем са баладом 7 Years и Мајк Познер са летњом химном I Took A Pill In Ibiza.

Номиновани у овој категорији откривени су у видеу-клипу младог шпанског певача и интернет сензације, Лироја Санчеза, који је извео медли њихових песама.

Од данас почиње гласање и за номиноване извођаче у "MTV Best Adria Act" категорији. У трци за звање најбољег регионалног извођача улазе „Елементал“, Луце, „С.А.Р.С.“, „Сидарта“ и Тони Зен.

Гласање у свим категоријама за награде МТВ ЕМА одвија се на линку mtvema.com и трајаће до суботе, 5. новембра у 23.59.

Македонски репер Тони Зен је први пут номинован за награду "Best Adria Act" . Тим поводом је изјавио: „Ништа није случајно. Ја сам избрао овај пут! Свесност будност је моја порука! Хвала свима који постојите и подржавате ме“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво