Албум Лејди Гаге стиже 21. октобра

Нови албум америчке поп звезде биће објављен 21. октобра, открила је Гага у интервјуу у радијској емисији Би-Би-Сија и додала да је посвећен њеној тетки, која је преминула 1974. године у 19. години.

Из тог разлога Гагин албум носи назив Џоен (Joanne). На Би-Би-Сијевом Радију 1 открила је датум када ће објавити албум, а у интервјуу са Зејном Лоуом је истакла да ће га завршити у следећих 48 сати, као и да је сарађивала са текстописцем Хилари Линдзи.

Реч је о првом албуму поп звезде од 2013. године, када је објавила не толико успешан Артпоп.

Тренутно се на Џоен налази 12 песама, али певачица истиче да ће их, можда, ипак бити 11, а 14 на продуженој верзији. На омоту ће се заједно са снимцима Џоен и Гагиног оца, наћи и личне ствари њене тетке, попут возачке дозволе, фотографија...

Лејди Гага је прошле недеље објавила први сингл  Perfect Illusion.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво