„Бир гарден“ и у Крагујевцу

Након Београда и Новог Сада, манифестација „АПА Бир гарден“ своју десетодневну рокенрол мисију започиње и у Крагујевцу. Фестивал ће бити одржан у Заставиној башти од 1. до 10. јула и донеће свим Крагујевчанима и њиховим гостима одличну забаву. Улаз на манифестацију је бесплатан, а за десет дана ће бити одржано чак тридесет концерата.

С обзиром на то да уз рокенрол најбоље иде пиво, „Апатинска пивара“ специјално за потребе „Бир гардена“ је увезла ексклузивне пивске брендове из Белгије, Бугарске, Чешке, Мексика и Велике Британије.

Поред нових пивских укуса, посетиоци ће свако вече моћи да уживају и у концертима по три бенда.

На почетку сваке вечери ће наступати већ најављени бендови - "Grate", „Котон пикерс“, „Сиви“, „Чикине бомбоне“ и други, а на радост свих Крагујевчана потом ће наступати и популарни крагујевачки бендови: „Веселе осамдесете“, „Ларска“, „Лур“, "The Artist", „Попечитељи“, „Атрум“, „Звонцекова биљежница“ и „Епилог“.

Након доброг загревања на бини ће наступати популарни бендови српске рокенрол сцене и то: „Ортодокс келтс“, „Ири ФМ“, „Самостални референти“, „Кристали“, „Оружјем противу отмичара“, ZАА, "Who See", „Блажа и Kљунови“, „Лав хантерс“, ДЛМ, као и црногорски хип-хоп двојац "Who See".

Радно време манифестације је од 17 часова до поноћи, а викендом до један ујутру. Сви посетиоци ће моћи да уживају у бесплатним садржајима и најразноврснијој понуди пивских укуса, па је у врелим данима, „Бир гарден“ прави избор локације за уживање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара