„Аеросмиту“ дошао крај

После 46 година на сцени, легенде америчког рока и чланови састава „Аеросмит“ најавили су крај каријере. Вест која је растужила милионе обожаватеља потврдио је фронтмен Стивен Тајлер у емисији Хауарда Стерна, а фановима је најавио опроштајну турнеју.

Како истиче Тајлер, добра ствар је што су сви чланови бенда заједно доживели и почетак и крај.

„Стварно волим овај бенд и захвалан сам на свему што смо заједно направили и што смо дочекали крај у оригиналној постави“, прича Тајлер, који је више пута био на рубу смрти због предозирања наркотицима.

Почетак опроштајне турнеје очекује се догодине, али још увек није познато које земље ће обухватити.

„Аеросмит“ је настао 1970. године у Бостону, а три године касније објавили су први албум.

Међу њиховим највећим хитовима су Crazy, I Don't Want To Miss A Thing и Janie's Got a Gun, који ће, уз остале, сигурно и на предстојећој турнеји успешно напунити дворане и стадионе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи