„Диванхана“ у Гроцкој, Новом Саду и Нишу

Након распродатог концерта у дворани Коларчеве задужбине и успешних концерата по Европи популарни севдах састав „Диванхана“ враћа се у Србију. Сарајевска група наставља европску турнеју концертима у Гроцкој, Новом Саду и Нишу.

„Диванхана“ у Гроцкој, Новом Саду и Нишу „Диванхана“ у Гроцкој, Новом Саду и Нишу

Група „Диванхана“ на европској турнеји промовишe нови албум Зуква, који је за простор бивше Југославије објавила кућа "Multimedia Music", а за светско тржиште енглески "ARC Music", најагилнији изавач етно музике.

Са овог издања већ се радо слушају Ој Сафете, Сајо, Сарајлијо, Да сам птица, Циганка сам мала.

Током турнеје у марту и априлу, „Диванхана“ је одржала 15 концерата у Европи, након чега се враћа свиркама на Балкану.

У Културном центру у Гроцкој наступиће 3. јуна, већ следеће вечери у Народном позоришту у Нишу и 5. јуна у Културном центру у Новом Саду.

Публика има прилику да упозна нову, младу певачицу Наиду Чатић, која се бенду прикључила прошлог лета, дајући шарм и нову енергију на сцени.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво