Рок фестивал и аеро-митинг у Краљеву

Од 22. до 24. јула у Краљеву ће на спортском аеродрому „Бреге“ бити одржан фестивал „Аеро рок“, на коме ће наступити познати рок бендови из Србије и региона.

На простору која одговара површини 14 фудбалских терена посетиоци ће уживати у рок звуку и маневрима великог аеро-митинга који је заказан за 24. јул, на којем ће учествовати авио-клубови из Србије и региона.

На фестивалу ће учествовати „Рибља чорба“, „Ју група“, „Атомско склониште“, „Освајачи“, „С.А.Р.С.“, Вила Филозофина, „Артан Лили“, „Ириефм“, „Коља и гробовласници,“ а шансу да се докажу публици и да се за њих прочује имаће бројне рок групе попут „Гама зрака“, „Дечје радости“, „Безваздушног простора“, „Крсташа“ и других.

Организатори су најавили и да ће током аеро-митинга посетиоци моћи да лете авионима и једрилицама и да се спуштају параглајдингом и падобраном, док ће они мање храбри уживати у такмичењу авио-моделара.

Особе које буду желеле да остану два или три дана на фестивалу моћи ће да се сместе у оближњем кампу. Цена карте за један дан је 500 динара, за два дана је 1.000 динара, док је улаз на аеро-митинг слободан.

Карте се могу купити на свим продајним местима „Евентима“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи