Дејв Харингтон трећег јуна у Београду

Њујоршки мултиинструменталиста, џез гитариста, композитор и половина чувеног тандема „Дарксајд“, Дејв Харингтон у Београд се враћа трећег јуна, у оквиру новог "Apgrade Live" догађаја.

После упечатљивог концерта који су 2013. године на Калемегдану приредили „Дарксајд“ (Darkside), те проšлогодишњег распродатог наступа Николаса Жара, издавачка кућа из Бруклина "Other People" у Београд се враћа са промоцијом свог новог бисера.

Aлбум Become Alive, који ауторски потписује управо Харингтон, а на којем је, између осталих, сарађивао и Жар, као и Валентин Стип, који се у Београд овог пута враћа као подршка Харингтону и његовој четворочланој групи.

Придружиће им се и међународно признати продуцент Ненад Марковић којег публика познаје под нумеричким псеудонимом "33.10.3402".

Куриозитет је и да ће Београд, уз Париз, Лондон, Копенхаген и Амстердам, бити међу првим градовима на свету у којима ће Харингтон и "Other People" уживо представити албум Become Alive, објављен у априлу ове године.

Овогодишњу, другу по реду, "Apgrade" сезону 27. маја у београдској „Барутани" покренуће лидер немачке техно сцене Крис Либинг.

Улазнице се продају на благајнама „Гигстикса“ и „Евентима“ по првој, раној цени од 990 динара и њихов број је ограничен, а следеће цене улазница биће више.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво