И Дадо Топић с „Брковима“

Рок музичар Дадо Топић биће специјални гост турбо-панк-фолк бенду „Бркови“ који ће сутра на концерту у београдској Хали спортова представити недавно објављени албум чији је назив управо - „Торзо Даде Топића“, најавио је „Лонг плej“.

„Јако ми је драго да Дадо назив албума није схватио као неку спрдњу него као израз поштовања. Велика нам је част угостити таквог господина и легенду наше сцене“, каже фронтмен „Бркова“ Шемсо.

Топић је прво јавно контактирао Бркове преко Фејсбука најавивши да ће преслушати албум, а потом је недавно хрватској радио станици „Саундсет плави“ изјавио да би пристао на неки облик сарадње са „Брковима“.

Некадашњи члан „Корни“ групе и вођа легендарног бенда „Тајм“ сматра да су „Бркови“ бенд који има атрактивне и енергичне наступе, и с обзиром на избор гардеробе и начин како презентирају музику да је то једна позитивна и креативна екипа.

На концерту ће још наступити о и фолк-металци „Перо Деформеро“, затим Зока Босанац, и реперка Сашја, која се појављује у новом споту „Бркова“ - „Овце“.

Улази се отварају у 19.30 сати, у 20.30 часова на сцену излази бенд „Перо Деформеро“, следи наступ Зоке Босанца од 21.30, док се „Бркови“ очекују од 22 сата.

Улазница на дан концерта коштаће 1.000 динара, а одређен број карата биће од 19 сати и на благајни Хале спортова.

број коментара 0 Пошаљи коментар