„Вријеме је”... за „Регину”

„Вријеме је” наслов је новог албума са 11 песама групе „Регина”, представљеног данас у просторијама Радио-телевизије Србије.

Група "Регина", ексклузивац ПГП-РТС-а, промовисала је данас свој нови ЦД под називом "Вријеме је".

Албум садржи 11 нових песама, као и верзије на енглеском и руском језику песме "Бистра вода", којом је "Регина" представљала Босну и Херцеговину на овогодишњем такмичењу "Песма Евровизије" у Москви.

Сниман је у Београду и Загребу током 2008. и почетком 2009. године, а објављен у свим републикама бивше Југославије, осим у Македонији. Очекује се и издање за руско и украјинско тржиште.

Нумере "Бистра вода, "Зваћу те пиле моје" и "Бјежи док сам млад" добиле су и своје спотове чија је премијера уприличена на данашњој промоцији албума.

Иначе, група "Регина" је формирана 1990. године у Сарајеву, када је и објављен деби албум. Аутор песама био је Александар Човић, који каже да су настале крајем 80-тих и те 1990. под утицајем ирског састава "У2".

Након тога су кренули и први концерти, у почетку на простору БиХ, а врло брзо и широм бивше Југославије...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи