Вече за уживање

Капетан из популарне серије "Рањени орао", глумац Иван Босиљчић приредио је београдској публици још једно музичко-поетско вече "Љубав је само реч". Концерт "на бис" вечерас у Дому синдиката.

После првог успешног концерта "Љубав је само реч", одржаног у јуну, глумац Иван Босиљчић својој публици поново је приредио вече за уживање у београдском Дому синдиката.

"Добро вече драги људи. Срећан сам што сам овде са вама. Радујте се", пожелео је Иван добродошлицу многобројној публици, и отворио концерт песмом "Љубав је само реч", по којој је и названо музичко-поетско вече. 

Босиљчић се представио као одличан интерпретатор циганских романси, евергрин и поп музике, али и као познавалац поезије највећих светских и српских песника.

"Била је тако лепа", "Девојко мала", "Жуте дуње", "Груди балканске","Оно све што знаш о мени", "Ти си ми у крви","Е да имам то што немам", неки су од хитова музичког времеплова које је Босиљчић отпевао на задовољство публике.

Гости вечери биле су Иванове колегинице Ивана Кнежевић и Мина Лазаревић.

Глумице су представиле као врсне интерпретаторке песама "Заборављени", "Ружица си била", "Додирни ми колена", "Мило моје", "Мирисни цветак".

Ивана је пратио вокални састав Позоришта на Теразијама "Тања Поповић", Симфонијски оркестар Уметничког ансамбла Mинистарства одбране "Станислав Бинички", под управом маестра Војкана Борисављевића.

Популарни глумац је намеравао да концерт заврши како га је и почео, песмом "Љубав је само реч", међутим, због публике која га је громогласним аплаузом позивала да се врати на бис, отпевао је још неколико композиција.

Због великог интересовања публике, Босиљчић ће и вечерас одржати концерт у 20.30 у Дому синдиката.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи