„Крафтверк” најавио нови албум и колекцију

Пре него што 2010. године изда нови албум, чувени немачки електро-бенд „Крафтверк” ће половином новембра објавити „Каталог”, ремастеризовану колекцију свих албума од 1974. до 2003.

Пионири немачки електронске сцене, састав "Крафтверк", најавили су да ће идуће године издати нови албум, први после "Tour De France Soundtracks" из 2003.

Ралф Хитер, суоснивач групе, изјавио је часопису "Билборд" да се група вратила у свој мултимедијални објекат "Клинг Кланг" у Дизелдорфу. 

"Има још времена, а зима је овде прилично суморна, тако да ће бити добро провести је у студију", рекао је 63-годишњи Хитер.

На питање како ће звучати први албум без Флоријана Шнајдера, суоснивача који је напустио групу у новембру прошле године, Ралф је одговорио: "Још је рано, албум је тек у ембрионалној фази". 

Музичар је навео и да би група могла да крене на турнеју када албум стигне у продавнице.

До тада ће фанови моћи да уживају у "Каталогу" (The Catalogue), колекцији од осам дискова која ће у међувремену бити објављена и у продају пуштена 17. новембра, поводом 35. годишњице првог хита групе, песме "Аutobahn".

"Каталог" ће садржати све албуме које је група објавила од 1974. до 2003. Сви наслови су ремастеризовани и биће упаковани у реплике оригиналних омота.

Додатно, "Electric Cafe"-у из 1986. ће бити враћен наслов који је тада првобитно планиран - "Techno Pop".

"Квалитет претходних ЦД-ова није увек био какав је требало да буде... посебно у Америци. Сада смо нашли времена да поправимо то, и веома смо срећни. Имаћете све до 'Крафтверка' у формату највишег квалитета", рекао је Хитер.

И три албума која су претходила "Аutobahn"-у ће бити унапређена, али Хитер не зна када.

"Када будем нашао времена и пречешљао архиву, урадићемо и њих у новом формату", обећао је. "Али сада ми је на видику само нови албум."  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи