Џони Деп гост на албуму „Бејбиберда”

Глумац Џони Деп, љубитељ музике шефилдског састава „Бејбиберд”, гостоваће на њиховом новом албуму и можда на тај начин им помоћи да се врате у врх.

Тринаест година је прошло откада је групa "Бејбиберд" била у врху топ листа на острву са "You're Gorgeous". Сада ће покушати исто - али уз малу помоћ, ни мање, ни више него глумца Џонија Депа.

Наиме, Деп ће гостовати на новом албуму "Еx-Maniac", изјавио је портпарол овог састава, а преноси часопис "Њу мјузикал експрес".

Oн је још додао да је Деп дугогодишњи љубитељ музике "Бејбиберда" и да је Џони и упознао фронтмена Стивена Џоунса са продуцентима новог албума, Брусом Виткином и Рајаном Дорном. Виткин је са Депом свирао у бенду "Кидс" који су основали док су ишли заједно у средњу школу.

Глумац је, наводно, крајем септембра и режирао нови спот групе који је сниман два дана.

"Еx-Maniac", шести албум састава из Шефилда, биће издат у фебруару 2010. године, а група је најавила и кратку турнеју у новембру.

Није речено да ли ће им се познати глумац прикључити и на бини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи