Влатко пре „Симпл мајндсa”

На концерту групе „Симпл мајндс” у новембру у Београдској арени, атмосферу ће, као предгрупа, прво загрејати Влатко Стефановски са својим триjом.

Влатко Стефановски, бивши гитариста македонске групе "Леб и сол", наступиће са својим триjом (који чине још и Мирослав Тадић и Теодоси Спасов) као предгрупа шкотским рокерима "Симпл мајндс" на њиховом концерту 11. новембра у Београдској арени.

"Стефановски је веома познат по својој невероватној гитарској техници, ствара богат звук испуњен имагинацијом и једноставношћу. Његов трио у последње време наступа у различитим просторима, од клубова до стадиона", саопштила је данас Београдска арена, организатор концерта са промотерском кућом "Шоумастер".

По распуштању "Леб и сол", Стефановски је почео самосталну каријеру радећи музику за позориште и филм, попут "Gipsy Magic" (1997), снимивши и неколико албума, међу којима су "Каубоји и индијанци" (1994), "Кула од карти" (2004) или последњи, блуз пројекат "Thunder from the Blue Sky" (2008) на коме је сарађивао са цењеним холандским гитаристом Јаном Акерманом.

"Симпл мајндс", певача Џима Кера и гитаристе Чарлија Бурчила, на светској турнеји поводом недавно објављеног албума "Grafitti Soul", долазе по други пут у Београд, после концерта 2006. године у Сава центру, који су сами прогласили за најбољи у 30 година каријере.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво