Читај ми!

Индила у Комбанк арени 26. маја!

Најактуелнија француска певачица, која је освојила музичку сцену глобалним хитом "Derniere Dаnse", наступиће у Комбанк арени 26. маја 2015. године.

Очаравајућа певачица за кратко време доживела је огроман успех широм Европе. Њен први сингл освојио је прве позиције на листама слушаности у преко 25 земаља.

Поред мегахита Derniere Dаnse (са преко 187 милиона прегледа на Јутјубу) тренутно су актуелни синглови: Tourner Dans Le Vide (41 милион прегледа) који озбиљно „прети“ да угрози славу претходног хита јер је већ завладао топ листама, а ова песма невероватно је популарна и на нашим просторима, као Love Story и S.O.S.

Индилин деби албум Mini World, један је од најуспешнијих албума прошле године, а као доказ томе је мултиплатинасти тираж широм Европе и прва позиција у више од 15 земаља.

Ова млада уметница, којој је право име Адила Седрија, рођена је у Паризу 1984. године и има веома интересантне корене. Осим што је Францускиња, она је и индијског, камбоџанског, алжирског и египатског порекла, одакле долази оријентални звук у њеним мелодијама, као и вокалне деонице које су карактеристичне за певаче арапских земаља.

Недавно је освојила Европску МТВ награду за „Најбољег француског уметника 2014“, "Victoires de la Musique" и ЕББА награду за Француску.

Њена Фејсбук страница је достигла 3,8 милиона фанова, њен Јутјуб канал има преко 810.000 претплатника.

Индила ће 26. маја наступити у Комбанк арени у оквиру новог програмског концепта, фестивала "New Divas" који Арена покреће како би домаћој јавности представила јединствене и упечатљиве женске вокале светске, али и наше музичке сцене.

Више информација о продаји улазница и осталим извођачима биће ускоро објављене.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво