Лили Ален „опет“ напушта музику?

Лили Ален је данас изјавила да није продужила уговор и да не планира нови албум. „Хоће ли се предомислити?“, питају се многи листови. Не би јој било први пут...

И раније је певачица Лили Ален говорила да се повлачи из света музике. Неки мисле да овога пута ствари изгледају нешто озбиљније, док други не верују с обзиром да је још 2007. године "Спин" магазину рекла да "прича ср... све време".

Наиме, Лили (24) је јуче ажурирала свој блог за борбу против музичке пиратерије, а њену изјаву су пренели данас сви светски музички и дневни листови.

Написала је следеће: "Само да знате, нисам обновила уговор (са дискографском кућом ЕMИ) и не планирам да снимим нови албум. Ипак ћу остати фан нове музике, тако да ово није неки себични крсташки поход".

"Дани када сам зарађивала од снимања плоча су прошли што се мене тиче", писало је између осталог на блогу "It's Not Alright", који је у међувремену скинут.

Међутим, њен портпарол је изјавио сајту NME.com да заправо неће у потпуности напустити музику. "Не размишља сада о следећем албуму, јер је још увек у сред промоције последњег".

Подсећамо вас да је почетком месеца изјавила да разматра идеју да се посвети глуми одмах након завршетка турнеје.

Занимљив је коментар британског "Гардијана" на све ово. "Није тешко наћи Лили Ален, прецизније 'садржај' из њених уста у вестима", пише Рози Свош о најновијој изјави младе поп звезде. 

"Тешко је поверовати да ће Лили стварно напустити поп музику. Није први пут да певачица наговештава излазак из музичке индустрије. Аленова је 2007. исто то причала и после изласка другог албума, наводно 'да би могла да води нормалан живот'. У фебруару ове године је 'Спин' магазину изјавила да 'не може да каже да ли ће снимити нову плочу, с обзиром на то да не зна да ли ће уживати у свему овоме за шест месеци'."

"У ствари, још је у првом интервјуу за 'Гардијан' 2006. објаснила да музика неће бити све у њеном животу и да је оно чиме би заиста желела да се бави - глума. То је било пре него што је њен први сингл уопште издат".

"Да ли је заиста озбиљна? Ако то стварно мисли, зашто би њен портпарол изјавио супротно данас. Ако нам историја ишта говори, онда је то да када дође до 'великих изјава', да ће се Лили вероватно већ сутра предомислити", сматра новинарка "Гардијана".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво