Бијонсе не одустаје од Малезије

Америчка „R&B” певачица Бијонсе решила је да још једанпут „проба” да гостује у Малезији, две године након што је одустала због стриктних правила облачења и протеста исламских група које не желе „западњачке секси наступе”.

Америчка певачица Бијонсе наступиће у Малезији, две године након што је одустала од концерта у тој земљи због строгих правила одевања на наступима.

Бијонсе ће у Куала Лумпуру наступити наредног месеца, у оквиру светске турнеје, наводи се на њеном сајту.

Концерту америчке певачице успротивила се 2007. конзервативна Исламска партија, а организатори су саопштили да је наступ отказан због "проблема са распоредом".

Од певачица се у Малезији очекује да се облаче и понашају конзервативно.

Исламске групе већ су изразиле противљење тек најављеном концерту и навеле да ће упутити званичан протест влади.

"Ми смо против западњачких секси наступа. Не мислимо да је нашем народу то потребно", изјавио је Сабки Јусуф, лидер омладине Панмалезијске исламске партије.

Ако "успе" да одржи концерт у Куала Лумпуру, биће то њен први наступ у Малезији.

Након отказивања 2007, америчка певачица је одржала концерт у Индонезији, "јер су тамо правила опуштенија".

И други певачи сусрели су се са проблемима пред наступе у Малезији. Међу њима је и група "Пусикет долс", чији је наступ 2006. цензурисан због кршења локалних прописа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи