Четврт века Куће славних рокенрола

Велики број чланова Куће славних рокенрола ће се лично појавити на бини у „Медисон сквер гардену” 29. и 30. октобра за када је заказана прослава 25. годишњице постојања ове музичке институције.

Кућа славних рокенрола обележиће крајем октобра у њујоршком "Медисон сквер гардену" 25. годишњицу од оснивања концертом подељеним у две вечери, на којем ће наступити многи њени чланови.

Стинг, Литл Ричард, Џексон Браун, Џејмс Тејлор, Смоки Робинсон и Бони Рајт ће се придружити претходно најављеним музичарима за прво вече, 29. октобра - Брусу Спрингстину, Стивију Вондеру, Полу Сајмону, који ће наступити сам и са Артом Гарфанклом, затим Крозбију и "Стилс енд Неш".

Ван Морисон, Џеф Бек и Џери Ли Луис су "додати" списку за 30. октобар, на којем су већ "Металика", Арета Френклин, Ерик Клептон и "У2".

Очекује се да се још пар славних имена током наредних недеља придружи прослави, а организатори су најавили да ће уметници изводити своје нумере као и композиције које су их инспирисале.

Познате су и цене карата - од 79,50 до 2.504,50 долара

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи