„Полис” се дуже време неће окупљати

Стјуарт Копленд, бубњар и перкусиониста који је од првог дана био у групи „Полис”, одушевљено je причаo о прошлогодишњој турнеји, али и нагласио да им не пада на памет да се скоро поново окупе.

Бивши бубњар групе "Полис" (The Police) Стјуарт Коплeнд изјавио је да oвај енглески бенд нема намеру да се у догледно време поново скупи, упркос успеху светске турнеје 2007-2008, после паузе дуже од 20 година.

Подсећамо вас да се маја 2007. године бенд поново окупио и кренуо на светску турнеју поводом 30-годишњице изласка првог албума "Outlandos d'Amour".

Музичари су гостовали у Северној и Јужној Америци, Европи, Азији и Океанији.

"Провели смо се дивно, била је то фантастична турнеја, било је једноставно савршено", изјавио је Коплeнд (57) агенцији Франс прес.

"Уживали смо у нашој музици на сасвим нов начин", навео је.

"Схватили смо да најважније није имати нову песму, него имати песму која се слуша 25 година. Видели смо људе у првим редовима како плачу. То нас је веома дирнуло."

Група, која се никада није званично распала, не жели међутим да продужи та уживања.

"Најежимо се при самој помисли на поновно окупљање", додао је Коплeнд. "Ипак, никад се не зна шта ће се догодити у будућности."

Група је између 1977. и 1984. издала пет албума ("Outlandor D'Amor", "Reggatta de Blanc", "Zenyatta Mondatta", "Ghost in the Machine" и "Synchronicity") са нумерама које су постале класици, попут "Roxanne", "Message in a Bottle" и "Every Breath You Take".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво