Нови албум „Смешинг пампкинса” бесплатан

У блогу на званичном сајту групе „Смешинг пампкинс”, вођа Били Корган је нагласио да ће нови албум бити „апсолутно бесплатан, и свако ће моћи без икаквих проблема да скине сваку песму”. А има их много - 44.

Били Корган је одувек веровао у изреку "или пуцај високо или бежи кући". И зато је оснивач и једини тренутно оригинални члан поставе чикашке алтернативне рок групе "Смешинг пампкинс" (Smashing Pumpkins) саопштио да ће њихов нови албум бити доступан бесплатно свима који га желе.

Ради се о албуму "Teargarden by Kaleidyscope" са чак 44 нумере који ће бити објављен крајем октобра, пише "Њу мјузикал експрес" (New Musical Express - NME).

"Кад кажемо бесплатно, то значи бесплатно", написао је фронтмен Били Корган на свом блогу Billycorgan.livejournal.com.

"То значи да нико неће морати ни за шта да се пријављује, нити да оставља имејл адресу... Можете једноставно да скинете песму или песме које желите, колико год пута желите", додао је Корган.

Занимљиво је да ће једна по једна бити објављивана на Интернету, са почетком негде око Ноћи вештица.

Музичар је још навео да се група на новом албуму "враћа оригиналним психоделичним коренима, атмосфери, мелодичности, тешком звуку".

То није први пут да бенд "Смешинг пампкинс" обожаваоцима бесплатно "препушта" свој албум: то је био случај и са "Machina II/The Friends & Enemies of Modern Music" iz 2000.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи