Читај ми!

„Лејк фест“, четврти пут

Највећи рок фестивал у Црној Гори, „Лејк фест“, окупиће четврти пут поред Крупачког језера у Никшићу неке од најбољих извођача са простора некадашње Југославије. Од 25. до 27. јула пред посетиоцима 24 групе!

Звезде четвртог „Лејк феста“ (Lake Fest) су Џибони, „Лајбах“ и „Ван Гог“. Пред публику поред Крупачког језера крај Никшића изаћи ће и Даворин и „Боговићи“, „Ортодокс Келтс“, "Kultur Shock", „Дјечаци“, „Феуд“, „Негатив“, С.А.Р.С, „Саншајн“, „Бркови“...

Осим познатих извођача фестивал отвара простор и за младе и нове бендове из Србије и Црне Горе који ће наступати у поподневним сатима.

Другу годину заредом „Лејк фест“ сарађује са "Belgrade Demo Festom" па ће на фестивалу наступити овогодишњи победник, група „Страх од Џекија Чена“ и финалисти „Киза блуза бенд“ и „Убрзо потом“.

Јединствени амбијент који пружа језеро даје додатну предност што се тиче самог угођаја и провода посетилаца.

Поред освежавајуће и чисте воде за купање, на самој обали језера налази се камп насеље у хладу столетних топола.

Током претходне три године, у кампу је боравило више десетина хиљада људи из свих крајева бивше Југославије, али и из многих земаља Европе, а атмосфера и дружење у кампу је постало једно од обележја фестивала.

Комплетан простор је опремљен свим инфраструктурним објектима и за све кампере биће обезбеђени ресторани, шанкови, амбуланте и бројни садржаји. У близини се налази манастирски комплекс Острог, нешто даље планински центар Жабљак, а удаљеност до мора је мања од 100 километара, па бројни посетиоци користе прилику да обиђу и ове популарне туристичке дестинације.

Цене улазница за сва три дана је 25 евра, док карта за један дан кошта 10 евра. Карте ће бити у претпродаји у Никшићу и Подгорици, а моћи ће да се купе и на улазу где се очекује више од 10.000 посетилаца по дану.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи