„Wild Horses” реаранжирана за Сузан Бојл

Први сингл са деби албума Сузан Бојл ће бити „Wild Horses”, класик „Ролинстоунсa”, a њена „клавирска” верзија се већ може чути и на Интернету.

Британска певачица Сузан Бојл (48), која се прославила учешћем у шоу програму "Британија има таленат", најавила је један од наслова са њеног првог албума "I Dreamed A Dream" чије се објављивање очекује крајем новембра.

Реч је о обради познате песме Ролингстоунса "Wild Horses" (албум "Steaky Fingers", 1971) која се већ може чути на Интернету.

Нова верзија, у којој су гитаре замењене клавиром, прилагођена је њеном стилу певања.

Иначе, "Шкотски славуј" је стигао у Калифорнију где би сутра увече требало да отпева своју верзију "Wild Horses" у финалу "America's Got Talent". То ће јој бити први наступ уживо на америчком тлу.

"Дочек је био као за Битлсе... То је толико ласкаво и стварно сам узбуђена што сам овде", прокоментарисала је певачица дочек у Лос Анђелесу.

Прво је отишла да посети Дизниленд, и, како пишу страни медији, Сузан за разлику од Ријане није "лудовала", већ се одлучила за мирнију, "дечију" вожњу - на Дамбу, који у парку постоји од отварања 1955. године.  

Од када се шоу "Британија има таленат" завршио, Бојлoва активно ради на снимању свог првог албума који је већ број један у претпродаји на америчком сајту Amazon.com, иако би требало на тржишту да се појави тек 24. новембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво