Заједничка турнеја три диве

Чака Кан, Лулу и Анастасија „ујединиће се” за турнеју по Великој Британији на којој намеравају да „прославе све оно што значи бити жена”.

Тру познате певачице, Чака Кан, Лулу и Анастасија, "ујединиће снаге" и кренути на заједничку турнеју по британским градовима, под називом "Here Come The Girls", објавили су острвски медији.

Три звезде ће у оквиру турнеје одржати 20 концерата, почев од наступа у Единбургу, заказаног за 21. новембар.

Сензација 60-тих година прошлог века, Шкотланђанка Лулу (Лулу Кенеди Карнс), позната по хитовима "Shout" и "Boom-Bang-A-Bang", рекла је тим поводом: "Концерти ће бити слављење нас жена - мало напора, а много забаве. Причамо о доминацији жена!".

Америчка певачица Чака Кан, најчувенија је по хиту "I'm Every Woman", додала је: "За мене, ова турнеја је дељење одличне музике између одличних пријатељица, где ће се свака забављати у фантастичној атмосфери".

Последњи концерт на турнеји заказан је за 21. децембар у Белфасту.

Америчка звезда Анастасија, која је 2003. оперисала рак дојке, навела да је да је "одавно обожаватељка и Лулу и Чаке Кан" и да је заједничка турнеја "остварење сна".

Карте за "Here Come The Girls" почињу да се продају 18. септембра. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара