„Сноу патрол“ издаје колекцију најбољих песама

Два диска са тридесет песма, које су из свог опуса одабрали чланови бенда „Сноу патрол“, биће у продаји од 9. новембра. Недељу дана пре тога, биће објављен и њихов нови сингл „Just Say Yes“.

Шкотски бенд „Сноу патрол" (Snow Patrol) издаће колекцију њима омиљених песама, које су написали и објавили у последњих деценију и по, колико група постоји.

Симболично названа „До сада" (Up To Now) компилација тридесет песама садржи неке од највећих хитова овог бенда, као и неколико обрада и три нове песме.

Предвиђено је да колекција на два диска буде пуштена у продају 9. новембра, а недељу дана пре тога, 2. новембра, биће објављен њихов нови сингл "Just Say Yes".

Фронтмен Гери Лајтбоди у изјави за НМЕ објаснио је да је ова колекције нека врста „портрета бенда".

„Попели смо се на брдо и сада се осврћемо да осмотримо шта смо то урадили. Лепо је што људима можемо да покажемо да ово што смо постигли, нисмо постигли преко ноћи", каже Лајтбоди.

Колекција у претпродаји може да се набави, односно наручи на сајту бенда www.snowpatrol.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи