Рундеков „Лајв у Дому омладине” иде у свет

Албум Дарка Рундека „Лајв у Дому омладине”, снимљен у марту 2007, а прошле године дељен уз улазнице за његов концерт у Сава центру, 25. септембра излази на светско тржиште.

Хрватски музичар Дарко Рундек и његов "Карго оркестар" објавиће 25. септембра на светском тржишту концертни албум снимљен у Београду "Лајв у Дому омладине", саопштио је промотер "Лонг плеј".

"Наслов интернационалног издања албума је 'Live in Youth Club - Belgrade'. Издавач је Менарт из Загреба и то је први њихов озбиљнији излазак на инострано тржиште. Дистрибуцију је преузела 'Пирана мусик' из Берлина која покрива 30-так земаља на четири континента и води веб дистрибуцију", рекао је Рундек.

"Лaјв у Дому омладине" објавио је "Лонг плеј" као посебан поклон уз купљену улазницу за концерт Рундека и "Карга" у београдском Сава центру у децембру прошле године, а онда се почетком 2009. албум преко "Менарта" нашао у редовној продаји у Хрватској.

Иначе, албум је снимљен 23. марта 2007. године у Дому омладине, једном од четири различита концертна простора у Београду, уз Позориште на Теразијама, Студентски културни центар и Дом синдиката, у којима је Рундек свирао на српској турнеји "Свитања".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи