Концерт у Бечу у част Мајкла Џексона

Мери Џеј Блајџ, Крис Браун и Натали Кол само су неки од познатих извођача који ће наступити 26. септембра у Бечу на концерту у част Мајкла Џексона.

Џермејн Џексон, брат преминулог "краља попа", изјавио је данас новинарима на конференцији за штампу да се очекује око 25 учесника на концерту у бечком дворцу "Шенбрун" у част Мајкла Џексона 26. септембра.

Организатори су навели Мери Џеј Блајџ, Криса Брауна и Натали Кол, док ће имена осталих уметника бити саопштена касније ове недеље у Лондону и Берлину.

Међу раније најављеним извођачима су "Систер Слеџ", Ејкон и Eнџела Бeсет, "бој" бенд "УС5" као и Џексонови музичари и плесачи.

Пре конференције се нагађало да ће се на списку појавити и "крупнија" имена, попут Мадоне, Витни Хјустон, У2 и Лајонела Ричија, али нису споменути на данашњој конференцији.

"Сва имена су шпекулације медија, ово није финална листа", нагласио је Георг Киндел, шеф "Ворлд трибјут продакшнса" који организује шоу.

Концерту ће присуствовати и Кетрин, мајка Мајкла Џексона, заједно са његово троје деце, а уметници ће изводити неке од најпознатијих Џексонових хитова као што су "Thriller", "Billie Jean" и "Black or White".

Организатори су навели да ће концерт бити одржан на бини у облику круне која ће бити постављена испред царског двора.

Очекује се око 65.000 фанова, а цена карте иде од 63 до 512 евра. Прошле недеље је половина већ продата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво