„Прекиди стварности” на МТВ-ју

Нови спот "Канде, Коџе и Небојше",„Прекиди стварности”, током следеће недеље биће приказан чак 40 пута на регионалном МТВ-ју.

Регионални МТВ је најавио да ће у понедељак у 21.00 премијерно приказати нови спот "Прекиди стварности" београдског алтернативног састава "Канда, Коџа и Небојша" са њиховог, пре годину дана објављеног албума "Девети живот".

"Током следеће недеље, спот ККН 'Прекиди стварности' биће емитован чак 40 пута. МТВ, са лиценцом за емитовање на територији екс-Ју, снажно је посвећен развоју локалне и регионалне музичке сцене", наводе из те музичке телевизије.

"Спот је сниман на врху Авале током једног од најврелијих јулских дана. Песма је једна од најснажнијих које смо до сада урадили. Зато смо хтели да визуелно ухватимо њену снагу и пренесемо је до што више људи. У разореном друштву које 10 година трапаво покушава да се састави, не постоји нико ко није осетио прекиде стварности", саопштили су чланови "ККН".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво