„Нирванин” концерт из Рединга на ДВД-у

Концерт на фестивалу у Редингу 1992. године, који се сматра једним од најбољих наступа групе "Нирвана", биће објављен 2. новембра у ДВД и ЦД верзијама.

Компакт диск и ДВД са снимком наступа америчке гранџ групе "Нирвана" на фестивалу у Редингу 1992. године, биће пуштени у продају 2. новембра, објављује Њу мјузикал експрес (New Musical Express - NME).

Комплет ће се састојати из ДВД видео снимка концерта одржаног 30. августа 1992, који обожаваоци групе сматрају једним од најбољих наступа икада одржаних на фестивалу, и ЦД верзије која ће садржати исте нумере, осим "Love Buzz".

Фанови ће моћи и засебно да купе видео или аудио верзију, и то од истог дана када и комплет, док ће се винилна верзија појавити 16. новембра.

То ће бити прво званично издање концерта "Нирване" у Редингу.

Наиме, у мају прошле године је објављен незванични ДВД под насловом "Life Takes No Prisoners".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво