Читај ми!

„Рамштајн“ опет запалио Арену!

Црвени дим, ватрене комете, горућа жичана завеса, пламене прскалице, сребрне и црвене ракете! „Рамштајн“ је упркос специјалним ефектима у Комбанк арени и те како „држао темпо“.

Морбидно, иронично, настрано, можда и вулгарно, али спектакуларно у најбољем смислу те речи! Од „Рамштајна" се, нажалост или на срећу, ни не може очекивати ништа што би на било који начин изменило беспрекорно увежбан шоу.

Без обзира на то колико је публика гласна, колико трансом реагује на њихову концертну машинерију, „Рамштајн" на бини ради оно што је предвиђено, од прве до последње секунде концерта.

А то се није битно разликовало од свега што је могло да се види у Комбанк арени пре четири године, што је донекле чудно, узевши у обзир да су немачки металци можда и најбоља концертна атракција света.

Али и ово све већ виђено било је више него занимљиво видети поново, сада у оквиру серије концерата под мотом „Држимо темпо".

И ироничне гегове, силне ватре и експлозије, експлицитне сексуалне алузије и звук који је толико снажан да, чини се, када би концерт трајао дуже од предвиђених 90 минута, не би било здраво.

Иначе, „Рамштајн" машинерија брижљиво осмишљава сваку секунду турнеје. Од тога да су обожаваоци који су освојили прилику да упознају бенд добили прецизна упутства за понашање у њиховом присуству, до тога да су мајстори који растурају бину свој посао почели истог тренутка када је бенд сишао са ње.

Савршена машинерија која даје савршeн шоу.

Приликом претходног гостовања „Рамштајна" у Београду, певач групе опуштено је шетао градом.

Ко год га је препознао могао је нормално да поразговара са њим, кажу, није се понашао као звезда.

Очигледно о звездаштву чланова „Рамштајна" добро брине менаџерски тим водећи рачуна да се имиџ мистерије и недодирљивости не промени.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво