Албум ремикса „Kings of Leon”

Након што су чули да су Џастин Тимберлејк и Фарел Вилијамс обрадили неке њихове песме, чланови групе „Kings of Leon" су одлучили да и сами издају албум са ремиксима својих нумера.

Амерички рок састав „Kings of Leon" најавио је албум ремикса на који ће бити уврштене и обраде Марка Ронсона и групе „Linkin Park", преноси часопис „Њу мјузикал експрес (New Musical Express - NME).

Бубњар Нејтан Фолоувил открио је да је бенд дошао на идеју о албуму ремикса када је чуо да су Џастин Тимберлејк и Фарел Вилијамс већ обрадили неке њихове песме, а да их нису ни обавестили.

Фолоувил је додао да су Лики Ли и Кена такође међу уметницима који раде на албуму.

„Дивно је што су људи које смо ми хтели да питамо да раде са нама... дошли код нас пре него што смо и добили шансу да их питамо", тврди Фолоувил.

„Сјајно је чути своје песме у извођењу тако креативних људи. У већини случајева, ремикс сам морао да одслушам два или три пута да бих схватио да се ради о нашој песми."

Према бубњаревим речима, све је спремно за издавање ДВД-а са снимком једног од њихових наступа у лондонској „О2 Арени", одржаних у јулу.

„Размишљали смо које место је најбоље за снимање ДВД-а ако не оно где су обожаваоци били најлуђи?", објаснио је Фолоувил зашто је то учињено баш у Британији.

Такође је открио да група има једно „осам до десет" идеја за нове песме на којима тренутно раде, и да желе „да следећи албум буде необичнији".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се