„Дарквуд Даб“ у конкуренцији за МТВ награду

Београдски бенд „Дарквуд даб" номинован је у МТВ-јевој категорији „Best Regional Act", заједно са још 4 групе са простора бивше Југославије. Гласање је од 1. септембра до 11. октобра у поноћ.

Српски алтернативни састав „Дарквуд даб" нашао се у конкуренцији са босанскохерцеговачким „Дубиоза колективом", словеначким „Елвисом Џексоном", хрватском „Лолобриђидом" и македонским „Суперхиксима" за овогодишњу регионалну МТВ награду.

МТВ је данас саопштио да је мрежа њихових музичких стручњака из читавог региона номиновала поменуте бендове, од којих ће један бити проглашен 12. октобра за победника категорије „Best Regional Act".

Победник ће бити проглашен на основу избора гледалаца те телевизије у гласању преко www.mtvema.com од 1. септембра до 11. октобра у поноћ.

Како се наводи, победник „Best Regional Act" за простор бивше Југославије ће са победницима осталих локалних МТВ-јевих канала у Европи ући у борбу за „Best European Act", чији победник ће бити проглашен на додели награда „MTV Europe Music Awards" 5. новембра у Берлину.

„Надамо се да ће кандидати за 'MTV Best Regional Act' на прави начин представити своје локалне сцене. Ово је још једна сјајна прилика да промовишемо музичаре региона и прилика да се окушају на међународној сцени", рекао је директoр регионалног МТВ-ија, Том Ер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво