Читај ми!

У продаји карте за концерт „Бајаге и Инструктора“

У складу са 29 година, колико су „Бајага и Инструктори“ на сцени, улазнице за рок спектакл на Калемегдану, најављен за 22. јун, од данас су у претпродаји 29 дана. Првом купцу карте, грамофон и дупли албум „Нека свемир чује немир“ уручио Бајага.

Улазнице за велики београдски концерт „Бајаге и Инструктора", 22. јуна у Доњем граду Београдске тврђаве, данас су пуштене у продају, а тим поводом Момчило Бајагић је лично првом купцу уручио специјалан поклон – нови грамофон.

На благајни Дома омладине Београда тачно у подне, студенткиња Катарина Ивановић претекла је десетине конкурената и за 900 динара прва купила улазницу за концерт назван „Бајага и Инструктори са пријатељима", добивши грамофон и уз то потписану двоструку винилну плочу са живим албумом бенда из 1989. године Нека свемир чује немир.

„Честитам! Изволи на поклон дупли албум Нека свемир чује немир и пошто слутим да немаш грамофон, добијаш грамофон да можеш да слушаш албум, да не буде само за гледање", рекао је Бајагић приликом уручења поклона.

Добитница је била уверена да је закаснила, да је продаја карата почела од 10 часова, па је била веома изненађена када је угледала Бајагу и добила поклоне.

„Бајага и Инструктори" одржаће концерт у Доњем граду у оквиру турнеје поводом новог це-деа Даљина, дим и прашина.

О концерту у Доњем граду београдски рокери одавно размишљају.

„Много ми је драго што ће се овај концерт десити баш у Доњем граду, јер у песми Иза нас са албума Од бижутерије до ћилибара има стих 'у Доњем граду, код брда за размишљање'. Бина ће на овом концерту бити управо испод брда за размишљање", открио је фронтмен чувеног бенда.

Нови албум рокери су већ представили на концертима у Сарајеву и Љубљани, а пре београдског очекује их прво гостовање у Пољској, 19. априла у Варшави, и наступ у Загребу, 8. јуна на Шалати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи