„Пропејн" по трећи пут међу Србима

У оквиру промоције последњег албума „No End In Sight", издатог прошле године, њујоршки хардкор-метал састав „Пропејн" наступа и у Београду, поново после 11 година.

Амерички хардкор-метал састав „Пропејн" (Pro-pain) наступиће 7. септембра у Београду, најављено је из клуба „Ливинг рум" Студентског културног центра.

Од данас, па све до дана концерта, цена карата је 1.300 динара.

Бенд који је у Њујорку 1992. основао басиста и певач Гари Мескил, на турнеји је којом промовише последњи 11. студијски албум „No End In Sight", објављен прошле године.

„Овај албум је доказ наше аутентичности и оригиналности. Вратили смо се у прошлост и радили смо је на стари начин, скоро потпуно у аналогном окружењу. Плоча звучи тачно онако како смо желели и надам се да ће фанови у њој уживати колико и ми", изјавио је тада Мескил.

Група је у Београду први пут наступила пре 11 година, док су прошлог лета одржали концерт у Нишу.

„Пропејн", који за себе кажу да звуче као „Трећи светски рат", осим у Београду, у региону свирају 3. септембра у Љубљани, 4. септембра у Сплиту, 5. септембра у Сарајеву и 6. септембра у Лукавцу у Босни и Херцеговини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво