Читај ми!

Преминуо бубњар „Нових фосила“

Ненад Шарић Брада, бубњар загребачких „Нових фосила“ и супруг певачице Сање Долежал, преминуо је у Карловцу у 65. години, од последица можданог удара.

Бубњар загребачких „Нових фосила" Ненад Шарић Брада преминуо је у Карловцу у 65. години од последица можданог удара, објавили су медији у Хрватској.

Шарић је био и супруг певачице „Нових фосила" Сање Долежал, са којом има 18-годишњег сина Луку и три године млађу кћерку Леу.

Поводом смрти супруга, Сања Долежал је објавила саопштење са изразима захвалности пријатељима и лекарима који су бринули за здравље Ненада Шарића и замолила медије да омогуће породици мир.

Ненад Шарић придружио се „Новим фосилима" 1985. године након изненадне смрти дотадашњег бубњара и оснивача групе Слободана Момчиловића Моке. Сања Долежал у „Фосилима" је две године раније заменила Ђурђицу Барловић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво